SpaceX планує відправити туристів в космос в 2021 році

Тур оператор гарного дитячого відпочинку

SpaceX планує відправити туристів в космос в 2021 році

Новина опублікована: 19.02.2020

SpaceX планує відправити туристів в космос в 2021 році
SpaceX планує відправити туристів в космос в 2021 році

Полетіти на орбіту Землі космічні туристи повинні на кораблі Crew Dragon.

Американська аерокосмічна компанія SpaceX уклала угоду з Space Adventures для здійснення комерційних польотів туристів в космос. Полетіти на орбіту Землі туристи повинні на космічному кораблі Crew Dragon, повідомляє Громадське з посиланням на Space Adventures. Як відзначили в компанії, успішний перший запуск цього корабля SpaceX на МКС і успішне випробування його аварійного відділення дозволили двом компанія укласти партнерську угоду.

У першому польоті візьмуть участь чотири людини, вони вийдуть в космос на кораблі Crew Dragon, але не будуть зістиковуватися з МКС, а будуть знаходитися у вільному польоті на орбіті планети. Почати такі комерційні місії попередньо планують в кінці 2 021 - в середині 2022 року.

"Ця історична місія стане черговим кроком на шляху до того, щоб зробити можливими космічні польоти для людей, які мріють про це. Ми раді працювати з командою Space Adventures над цією місією", - сказала президент і головний операційний директор SpaceX Гвін Шотвелл.

Як зазначає видання Techcrunch, компанія Space Adventures має досвід відправки в космос туристів - вона організувала подорож семи приватних осіб на МКС на російських кораблях "Союз". Скільки буде коштувати квиток на Crew Dragon для польоту в космос, не повідомляється. Раніше УНІАН повідомляв, що американське космічне агентство NASA планує відкрити Міжнародну космічну станцію для відвідування туристами та інших комерційних заходів з 2020 року.

Читайте інші наші новини

Індивідуальний підбір туру.

Наш фахівець підбере відпочинок для вашої дитини, в якому будуть враховані всі ваші побажання!

Підбір відпочинку в київському офісі
Ваш відпочинок застрахований
Будь-який зручний для вас спосіб оплати
Підберемо відпочинок мрії по телефону
Підписуйтесь! отримуйте гарячі пропозиції і цікаві новини.
112
підписано

Замовити дзвінок